ROX365 > Over ons
Team

Team

David Rademaker

Chief Technical Officer

David Rademaker is een ervaren ondernemer en digitale manager. David heeft reeds talrijke communities helpen lanceren en startups groot gemaakt door de juiste digitale oplossingen voor te stellen, zowel voor "nu" als voor "morgen" en "overmorgen". David staat niet graag op de voorgrond, maar voelt zich als een vis in het water tussen complexe digitale systemen. Met twee voeten op de grond is David de drijvende kracht achter een vlot werkend digitaal systeem.

david@rox365.be

Wesley Schouteere

Community Manager

Wesley is "Community Manager" binnen ROX365
Als geboren netwerker heeft hij meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van hoog renderende sales, netwerking en strategische matchmaking in verschillende sectoren.
Hij is één van de medebedenkers van het systeem dat reeds haar successen bewezen heeft en gaat nu voor de schaalvergroting naar andere clubs.

wesley@rox365.be

+32 472 12 15 13

Bert De Meyer

Mobility Expert

Bert De Meyer is onze community expert op het gebied van mobiliteit. Als ervaren ondernemer met een rijschool weet hij als geen ander hoe belangrijk het is om mensen gemotiveerd deel te laten nemen aan de maatschappij met hun persoonlijke mobiliteitskeuze. Bert is de drijvende kracht achter delivery van expertise rond mobiliteitsvraagstukken en mobiliteitscommunities.

Geert Degrande

Chief Story Officer

Geert is een ervaren tweetalige journalist en storyteller met een passie voor sport. Hij kent het reilen en zeilen van de sportwereld en houdt een vinger aan de pols van wat voor en achter de schermen gebeurt en van alle stakeholders die bij sport zijn betrokken. Hij  kent hun noden en helpt hen om die op de gepaste wijze te beschrijven om zo met hart en verstand te bewegen naar een meer professionele beleving van hun sportpassie. Hij helpt sportclubs hun passie te herontdekken in een toekomstgericht denken, dat de verbondenheid tussen clubs en fans versterkt.